Barankad

Sushki (Сушки)

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

5 dl nisujahu

1 muna

1.25 dl vett

soola

keetmiseks suhkrut ja vett

soovi korral mooniseemneid

Valmistamine

Sega jahu, muna, vesi ja sool ühtlaseks ja üsna sitkekt tainaks. Kata puhta köögirätikuga ning lase umbes 30 minutit puhata.
Lõika tainas väiksemateks tükkideks, rulli need 5-7 mm jämedusteks pikkadeks ribadeks. Lõika juppideks ja vormi rõngasteks.
Keeda suhkruga maitsestatud keevas vees (arvesta 1,5-2 sl suhkrut liitri vee kohta) 1-2 minutit.
Siis tõsta vahukulbi abil küpsetusplaadile, soovi korral puista peale mooniseemneid ning küpseta ahjus kuldpruuniks.

Vene retsept. Pildi tegi Veronika.

LISA KOMMENTAAR

Veronika
postitatud 04.02.2010 11:00

Tegelikult ei olnud eriti raske, võib öelda, et isegi väga lihtne. Ainult aeganõudev. Retsept vajab timmimist.

carmen
postitatud 18.06.2015 21:45

Mis mõttes timmimist?