Sidruni-sojakaste

Põneva hapuka maitsega kaste, millele lisavad vürtsi küüslauk ja ingver. Sobib keedetud teravilja, aedvilja ja lehtköögiviljadega.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 tk küünt küüslauku (pressi)

3 cm jupp värsket ingverijuurt (koori ja haki peeneks)

2 tk sidrunit (mahl)

60 ml oliiviõli

60 ml sojakastet

1 tl hakitud murulauku soovi korral

Valmistamine

Sega kõik koostisosad klaaspurgis. Sulge kaas ning raputa vinegrettkaste hoolega läbi.

Retsept on Marika Blossfeldti raamatust "Looduslik toit: täisväärtuslik elu" (OÜ Essential Nourishment, 2009)
LISA KOMMENTAAR

oks
postitatud 30.07.2010 16:59

hästi hea kaste!