Campari sorbett

Kergelt mõrkjas mangosorbett, millele porgandimehu lisab veidi värvi. Sobib hästi rinse-bouche'ks.

Kogus
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g purk konservitud mangot siirupis

2 apelsini

1 sidrun

1 dl porgandimehu

4 sl Campari aperitiivi

Valmistamine

Püreesta siirupis mango (sh kompotivedelik). Pressi sidrunist ja apelsinist mahl, lisa mangopüreele. Lisa porgandimehu - peamiselt annab see värvi, maitse ei tohiks domineerida.

Lisa (maitse järgi) Campari likööri ning pane sorbetisegu kinnise karbiga sügavkülma vähemalt 12 tunniks (sega umbes 2 tunni pärast korra läbi ja siis veel paar-kolm korda pooletunniste vahedega).

Enne serveerimist võta sorbett umbes 15-20 minutiks tuppa pehmenema. Serveerimisel võid peale niristada veel veidi Camparit.

Loe veel:


Retsept on pärit ühe Eva L. nimelise hea koka käest :)

LISA KOMMENTAAR