Omlett kevadrohelisega

Kiire kevadine omlett meelepärase kevadrohelisega.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

peotäis värskeid noori naadilehti või võilillelehti või nõgeselehti

2 muna

0,5 dl kohvikoort või vahukoort

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

peotäis riivitud juustu

Valmistamine

Pese kevadroheline hoolikalt, siis nõruta ja haki peenemaks. 

Klopi munad ja rõõsk koor omavahel, maitsesta soola-pipraga. Lisa hakitud kevadroheline. 

Kuumuta pannil võid ja/või õli keskmisel kuumusel. Kalla omletisegu pannile, sega kergelt servadest keskele, kuni omletisegu hüübima hakkab. Kata pann kaanega ja jätka küpsetamist, kuni omlett on hüübinud. 

Puista peale riivitud juust ja serveeri, soovi korral voldi omlett kaheks või kolmeks. 

Kõrvale sobib hästi krõbedaks praetud peekon või mõni hea vinnutatud sink. 

Nami-Nami retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 01.05.2015 19:32

Mulle maitses, määrisin peale vürtsikat tomatikastet ja sõin koos toorsalatiga.