Oatäidisega enchiladad

Enchiladad on täidetud, kastmega ja juustuga kaetud ja gratineeritud tortijad. Siinkohal üks maitsev vegetaarne versioon mustade ubade, selleri ning porgandiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

8 keskmise suurusega nisutortiljat

2 sl õli

1 suur sibul

2 suurt porgandit

2 varssellerit

400 g purk konservitud musti ube või muid ube

soola ja musta pipart

400 g enchilada- tomatikastet (vt retsepti)

150-200 g riivitud juustu

Valmistamine

Valmista esmalt enchilada-kaste.

Täidise jaoks kuumuta potis õli, lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud sibul, porgandid ja varsseller. Prae paar minutit, aeg-ajalt segades.

Lisa loputatud ja nõrutatud konservitud oad, maitsesta soola-pipraga. (Soovi korral lisa paar lusikatäit enchilada-kastet).

Määri veidi enchilada-kastet keskmise suurusega ahjuvormi põhjale.

Aseta iga tortilja keskele 2-3 sl köögiviljatäidist. Keera tortilja rulli ning aseta ahjuvormi, liitekoht allpool. Määri peale ülejäänud enchilada-kaste.

Puista peale riivitud juust. Küpseta 220-kraadise ahju keskosas 10-15 minutit, kuni rullid on läbi soojenenud ja juust sulanud.

Kõrvale paku hapukoort ja guacamolet.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Liisi
postitatud 20.09.2010 11:59

Mulle maitses. Musti ube ei leidnud, kasutasin punaseid. Mehe jaoks lisasin osadele enchiladadele natuke praetud grillvorsti.