Enchiladad on täidetud, kastmega ja juustuga kaetud ja gratineeritud tortijad. Siinkohal üks maitsev vegetaarne versioon mustade ubade, selleri ning porgandiga.
Täidise jaoks kuumuta potis õli, lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud sibul, porgandid ja varsseller. Prae paar minutit, aeg-ajalt segades.
Lisa loputatud ja nõrutatud konservitud oad, maitsesta soola-pipraga. (Soovi korral lisa paar lusikatäit enchilada-kastet).
Määri veidi enchilada-kastet keskmise suurusega ahjuvormi põhjale.
Aseta iga tortilja keskele 2-3 sl köögiviljatäidist. Keera tortilja rulli ning aseta ahjuvormi, liitekoht allpool. Määri peale ülejäänud enchilada-kaste.
Puista peale riivitud juust. Küpseta 220-kraadise ahju keskosas 10-15 minutit, kuni rullid on läbi soojenenud ja juust sulanud.
Oatäidisega enchiladad
Enchiladad on täidetud, kastmega ja juustuga kaetud ja gratineeritud tortijad. Siinkohal üks maitsev vegetaarne versioon mustade ubade, selleri ning porgandiga.