Soe tomati-fetajuustu salat

Ahjus röstimine annab ka talvistele tomatitele peaaegu päris-tomatite maitse :) Imelihtne valmistada.

Kogus
kahele kuni neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g kirsstomateid või mini-ploomtomateid

150 g fetajuustu

3 sl oliiviõli

2 sl punast veiniäädikat

1 tl soola

2 tl suhkrut

musta pipart

värsket või kuivatatud tüümiani e. aed-liivateed

Valmistamine

Lõika fetajuust tükkideks ja pane juustukuubikud koos kirsstomatitega ahjuvormi. Lisa kõik maitseained, sega läbi.

Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit.

Serveeri maitsva leivaga.

Soome autori Teresa Välimäki retsept (Lämmin tomaatti-fetasalaatti). Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Tiina
postitatud 17.01.2010 14:03

Väga maitsev salat! Just see, mida talvel teha.

Marink
postitatud 22.01.2010 16:43

Juba kaks korda tehtud ning kindlasti teen veel. Kiire, lihtne ja väga maitsev!

zoozi
postitatud 30.01.2010 22:27

Meile ka väga meeldis!

Pille
postitatud 17.03.2017 20:29

Väga mõnus, meie serveerisime seda lambafilee kõrvale. Soola ei lisanud (feta on niigi soolane) ja suhkrut ka mitte (kirsstomatid olid väga magusad).

Kaare
postitatud 31.08.2019 11:06

Lihtne ja maitsev!