Suitsukanamääre

Mõnusalt suitsune leiva- või saiamääre suitsukanast.

Võimaluse korral kasuta Ehtne Talutoit tunnusmärgiga Eesti väiketootjate tooteid, nt Rebaseonu.ee suitsutatud kanarinnakut.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g puhastatud suitsukana

50 g toasooja võid

3 sl majoneesi

1 tl rohelist pestot või hakitud maitserohelist

purustatud musta pipart

Valmistamine

Puhasta suitsukana luudest-nahast. Lõika liha väiksemateks tükkideks ja pane köögikombaini või kannmikserisse.

Lisa toasoe või ja majonees, maitsesta pesto/maitserohelise ja vähese musta pipraga.

Püreesta ühtlaseks. Hoia serveerimiseni jahedas.

LISA KOMMENTAAR

kiilike
postitatud 18.05.2010 22:46

Väga hää või tuli ja see suitsukana oli parem kui varem meie kaubandusest ostetud suitsukana variandid. Aitähh Pille!

Pille
posted on 03.09.2015 10:38

Kiilike kasutas Kikase suitsukana. Nüüd on turul veelgi parem suitsukana (Rebaseonu).