Kaalika-tangupuder sealihaga

Lihtne kaalika-tangupuder täidab korralikult kõhtu ja maitseb hästi ka teisel päeval võis praetuna.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kaalikat

200 g sealiha (läbikasvanud küljetükk)

2 dl odratangu või odrakruupi

1 l vett

soola

hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Koori kaalikas ja lõika pisikesteks kuubikuteks. Lõika sealiha väikesteks kuubikuteks. Pruunista liha poti põhjas. Lisa kaalikas ja prae 3-4 minutit.

Kalla juurde vesi ja tangud, sega läbi ja hauta 80-90 minutit.

Maitsesta soolaga, lisa hulka hakitud petersell.

Loe veel:

Retsept on Lia Virkuse & Pille Endeni raamatust "Nutika perenaise kokaraamat" (100 rooga, 2009), pildi tegi KARDEMON.

LISA KOMMENTAAR

Kardemon
postitatud 02.02.2011 22:51

ülimalt maitsev. olen teinud nii tangu kui kruubiga. lastele ka meeldib.

kaiv@hot.ee
postitatud 16.02.2023 13:57

Kas see 80-90 min kehtib kruupide või tangude puhul? Kui tangude, kaua siis kruupidega läheb?