Lihtne kaalika-tangupuder täidab korralikult kõhtu ja maitseb hästi ka teisel päeval võis praetuna.
500 g kaalikat
200 g sealiha (läbikasvanud küljetükk)
2 dl odratangu või odrakruupi
1 l vett
soola
hakitud värsket peterselli
Koori kaalikas ja lõika pisikesteks kuubikuteks. Lõika sealiha väikesteks kuubikuteks. Pruunista liha poti põhjas. Lisa kaalikas ja prae 3-4 minutit.
Kalla juurde vesi ja tangud, sega läbi ja hauta 80-90 minutit.
Maitsesta soolaga, lisa hulka hakitud petersell.
Retsept on Lia Virkuse & Pille Endeni raamatust "Nutika perenaise kokaraamat" (100 rooga, 2009), pildi tegi KARDEMON.
ülimalt maitsev. olen teinud nii tangu kui kruubiga. lastele ka meeldib.
Kas see 80-90 min kehtib kruupide või tangude puhul? Kui tangude, kaua siis kruupidega läheb?
Kaalika-tangupuder sealihaga
Lihtne kaalika-tangupuder täidab korralikult kõhtu ja maitseb hästi ka teisel päeval võis praetuna.