Klopi kausis munad lahti, lisa manna ja sool.
Koori porgandid ja riivi peene riiviga, lisa munasegule. Sega ühtlaseks tainaks, soovi korral lisa hakitud peterselli või koriandrit.
(Tainas on üsna pehme). Vormi kahe supilusika abil kotletid ning tõsta kuumale pannile.
Prae õlis mõõdukal kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.
laisa inimesena kasutasin üsnagi jämedat riivi, nii et tõstsin lihtsalt supilusikaga kuhjad pannile ja vajutasin lusikaseljaga lamedaks. Sõime salvei ja küüslaugu lisandiga pruunistatud võiga. Nämmad!
Mu vanaema teeb sarnaseid kotlette kartuliga - mu lapsepõlve lemmiksöök. Aga see on vähe tervislikum versioon sellest. Maitseb ülihästi. Lisasin veidi juurde ka tšillipipart. ;)
Porgandikotletid mannaga
Lihtsad ja veidi magusad porgandikotletid sobivad hästi vegetaarseks õhtusöögiks. Serveeri koos kodujuustu või hapukoorega.