Porgandikotletid mannaga

Lihtsad ja veidi magusad porgandikotletid sobivad hästi vegetaarseks õhtusöögiks. Serveeri koos kodujuustu või hapukoorega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g peenelt riivitud porgandit

4 tk muna

1.5 dl mannat

0.5 tl soola

1 sl hakitud värsket koriandrit või peterselli

praadimiseks õli

Valmistamine

Klopi kausis munad lahti, lisa manna ja sool.
Koori porgandid ja riivi peene riiviga, lisa munasegule. Sega ühtlaseks tainaks, soovi korral lisa hakitud peterselli või koriandrit.
(Tainas on üsna pehme). Vormi kahe supilusika abil kotletid ning tõsta kuumale pannile.
Prae õlis mõõdukal kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.

LISA KOMMENTAAR

nummikene
postitatud 28.09.2008 22:29

meie pere väga kiitis,ja head lihtsad teha.

Põrnikas
postitatud 04.10.2012 19:18

laisa inimesena kasutasin üsnagi jämedat riivi, nii et tõstsin lihtsalt supilusikaga kuhjad pannile ja vajutasin lusikaseljaga lamedaks. Sõime salvei ja küüslaugu lisandiga pruunistatud võiga. Nämmad!

Randliis
postitatud 11.01.2015 23:13

Mu vanaema teeb sarnaseid kotlette kartuliga - mu lapsepõlve lemmiksöök. Aga see on vähe tervislikum versioon sellest. Maitseb ülihästi. Lisasin veidi juurde ka tšillipipart. ;)

tiiu
postitatud 16.12.2015 08:07

serveeri pohlamoosi ja hapukoorega. nämm!