Värske tomatitšatni

India roogade juurde sobiv värske vürtsikas tomatisalat.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g küpset tomatit

1 suur hakitud punane sibul

2 peotäit värsket koriandrit

1 sl oliiviõli

1 tl vürtsköömneid

soovi korral veidi soola

Valmistamine

Lõika tomatid pooleks, eemalda seemned. Lõika tomatid kuubikuteks ning pane sõelale nõrguma.

Pane hakitud sibul ja koriander kaussi.

Kuumuta pannil õli, lisa vürtsköömned ja prae 30 sekundit. Lisa kaussi.

Sega juurde tomatikuubikud. Kata kauss kinni ning hoia serveerimiseni külmas.

Enne serveerimist maitsesta soovi korral vähese soolaga.

Nipid ja soovitused:

  • Kui kasutad kirsstomateid, siis lõika need lihtsalt pooleks.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Dee
postitatud 03.12.2009 14:59

See salat polnud küll meie maitse, just koriandri pärast, aga tegin teise portsu ilma värske koriandrita ja väga maitses. Aga täitsa India maik oli man koriandriga versioonil. :)

Pille
postitatud 04.03.2024 18:39

Minu pilt aastast 2009: