Hautatud hapukapsad

Searasvaga hautatud traditsioonilised hapukapsad.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg hapukapsast

100 g searasva

2 väiksemat sibulat

vett või puljongit

soola ja musta pipart

köömneid

suhkrut

Valmistamine

Kuumuta hakitud sibul rasvas, lisa hapukapsad ja hauta vähese vedelikuga pehmeks.

Maitsesta kapsad köömnete, soola, pipra ja suhkruga.

Nipid ja soovitused:

  • Väga hapudele kapsastele võib lisada ka värsket kapsast.

Salme Masso retsept, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

liilia
postitatud 10.12.2010 14:13

minu lemmik moodus kapsaste hautamiseks!

Pille
postitatud 16.11.2016 14:54

Liilia saadetud foto:

Ludmilla
postitatud 21.12.2013 18:58

Soovitan karammelistada suhkrut ja lisada valmis kapsale, ilusa pruunika värvitooni teeb ja maitse ka parem ,kui niisama suhkur lisatud.

Aivar Pae
postitatud 29.11.2016 20:26

Veneajal oli raudteejaamades põhiline söök!

An Neli
postitatud 02.12.2016 19:31

Heh Erik Orgu viskaks sussid püsti selle peale kohe :) tuli mingi hiljutine saade meelde ....

Monika-Helena Epelbaum
postitatud 03.12.2016 22:34

Jummala hea :) sòin alles :)

Jana Arjus
postitatud 06.12.2016 21:45

Nostalgijaa!!!

Leelo
postitatud 22.02.2022 12:37

Kas saab enam inetumat sinepituubi pildile sättida :)

Ilse
postitatud 23.02.2022 10:52

Mis seal inetut on? Sul on kodus ainult täis tuubid vai? Meie oleme säästlikud, kasutame kõik lõpuni ära, mitte ei osta iga toidukorra jaoks uut tuubi ;) Ilus puhas ja väga kunstipärane tuub. Maailm on probleeme täis, pole vaja neid ise juurde tekitada :-)

Anni
postitatud 24.12.2023 11:47

Tuub on väga autentne ja eluline :) kui mõelda Põltsamaa sinepi tuubile, kerkibki just selline isend silme ette.