Tikusuupisted kirsstomati ja fetaga

Neid imelihtsaid suupisteid võivad ka lapsed valmistada. Serveerimisel võid peale niristada veidi palsamiäädikat, kui soovid.

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

300 g fetajuustu

30 kirsstomatit

60 väikest basiilikulehte

külmpressitud oliiviõli

musta pipart

palsamiäädikat soovi korral

Valmistamine

Lõika fetajuust 2 cm kuubikuteks. Poolita kirsstomatid. Torka suupistetiku otsa nii, et fetajuustukuubik on kahe tomatipooliku vahel. Mõlemasse tiku otsa lükka basiilikuleht. Aseta serveerimisvaagnale.

Vahetult enne serveerimist nirista peale oliiviõli ning veidi värskeltjahvatatud musta pipart.

Gordon Ramsay retsept (Cherry Tomato and Feta Kebabs). Pildi tegi GEA.

LISA KOMMENTAAR

Mewsie
postitatud 11.03.2015 17:17

Feta lõikamise ja tiku otsa ajamisega on natuke probleemne, kuna pehme juust lagune lihtsalt ära ja terve maitseelamuse saamiseks tuleb ikkagi näppe kasutada. Kuid hästi maitsev roog on :)

Kaare
postitatud 30.07.2019 15:21

Ilusad ja maitsvad! Kui fetakuubik piisavalt suur on, ei lähe see torgates katki.

Pille
postitatud 31.07.2019 09:58

Gea saatis 2010. aastal sellise pildi: