Valmistan tavalist kartuliputru täpselt samal viisil, ent siin lisasin suure pundi hakitud kevadist vitamiinirikast karulauku. Lisaks annab karulauk kartulipudrule mõnusa küüslaugumeki ning kauni rohelise värvi.
Koori ja tükelda kartulid, keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks.
Vala vesi ära ja lase kartulitel potis veidi auruda. Tambi kartulid pudrunuia abil katki, lisa samal ajal kuum piim, tükeldatud või ja hästi peeneks hakitud karulauk. Klopi puder puulusikaga kohevaks.
Teen kartuliputru küll ilma retseptita,aga karulaugu lisamine annab tõesti mõnusa,kergelt küüslauguse maitse ja värv on ka ilus heleroheline:)Väga maitsev!
Kartulipuder karulauguga
Valmistan tavalist kartuliputru täpselt samal viisil, ent siin lisasin suure pundi hakitud kevadist vitamiinirikast karulauku. Lisaks annab karulauk kartulipudrule mõnusa küüslaugumeki ning kauni rohelise värvi.