korralik peotäis naati
180 g nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
noaotsaga soola
2 muna
150 g Saare 20% hapukoort
50 g õli
150 g Saaremaa riivjuustu
Kalla naadilehtedele keev vesi, lase paar minutit seista. Nõruta naat hoolega ja haki peeneks.
Sega kausis jahu, küpsetuspulber ja sool. Lisa kergelt klopitud munad, hapukoor ja õli. Sega juurde hakitud naat ning riivitud juust.
Sega tainas õrnalt läbi ja tõsta muffinivormidesse. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit, kuni muffinid on kenasti kuldsed.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp. Naadimuffinid on fotol kõige alumised.
Kohe, kui retsepti silmasin, tekkis soov proovida. Väga maitsvad tulid ja meeldib just see, et nad on soolased. Ka toidu suhtes väga valivad 4 ja 6 aastane kiitsid mufinid heaks :) Läheb kindlasti kordamiselel!
Väga maitsvad, mehele ka meeldisid. Sõime neid nõgesevõiga.
Olid üllatavalt maitsvad :D
Kasutasin tavalist riivjuustu ja fetat. Maitselt said igati mõnusad aga vormid jäid väga rasvaseks, võiks veidi väiksema rasvakogusega proovida.
Jee, minu esimesed umbrohumuffinid! :) Tulid täpselt nii maitsvad, kui ette olin kujutanud. Võid panin kogemata poole vähem, kuid tulemust see absoluutselt ei mõjutanud. Teen veel, kui naati saan :)
Suurepärased muffinid.
Meie perele meeldisid Kevadised naadimuffinid vanilliga rohkem.
Sain naabrinaise käest paar muffinit prooviks ja olid nii head, et tegin isa ka.SUPPER!!!
Väga maitsvad tulid tõesti. Eriti tore on see, et taigna saab ruttu valmis ja küpsemisele kulub ka vähe aega :)
Naadi-juustumuffinid
Kevadised soolased muffinid naadi ja juustuga.