Naadi-juustumuffinid

Kevadised soolased muffinid naadi ja juustuga.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

korralik peotäis naati

180 g nisujahu

2 tl küpsetuspulbrit

noaotsaga soola

2 muna

150 g Saare 20% hapukoort

50 g õli

150 g Saaremaa riivjuustu

Valmistamine

Kalla naadilehtedele keev vesi, lase paar minutit seista. Nõruta naat hoolega ja haki peeneks.

Sega kausis jahu, küpsetuspulber ja sool. Lisa kergelt klopitud munad, hapukoor ja õli. Sega juurde hakitud naat ning riivitud juust. 

Sega tainas õrnalt läbi ja tõsta muffinivormidesse. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit, kuni muffinid on kenasti kuldsed.

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp. Naadimuffinid on fotol kõige alumised. 

LISA KOMMENTAAR

Marink
postitatud 27.04.2009 19:37

Kohe, kui retsepti silmasin, tekkis soov proovida. Väga maitsvad tulid ja meeldib just see, et nad on soolased. Ka toidu suhtes väga valivad 4 ja 6 aastane kiitsid mufinid heaks :) Läheb kindlasti kordamiselel!

Marink
postitatud 22.09.2015 23:05

Pilt ka:

Zoozi
postitatud 04.05.2009 18:43

Väga maitsvad, mehele ka meeldisid. Sõime neid nõgesevõiga.

Dagris
postitatud 13.05.2009 13:30

Olid üllatavalt maitsvad :D

Dagris
postitatud 22.09.2015 23:05

Pilt ka:

Qsti
postitatud 27.05.2009 15:37

Kasutasin tavalist riivjuustu ja fetat. Maitselt said igati mõnusad aga vormid jäid väga rasvaseks, võiks veidi väiksema rasvakogusega proovida.

Berit
postitatud 30.05.2009 18:41

Jee, minu esimesed umbrohumuffinid! :) Tulid täpselt nii maitsvad, kui ette olin kujutanud. Võid panin kogemata poole vähem, kuid tulemust see absoluutselt ei mõjutanud. Teen veel, kui naati saan :)

Maarja
postitatud 24.04.2010 20:09

Suurepärased muffinid.

hexy
postitatud 04.05.2010 23:20

Meie perele meeldisid Kevadised naadimuffinid vanilliga rohkem.

Kati
postitatud 27.05.2010 20:28

Sain naabrinaise käest paar muffinit prooviks ja olid nii head, et tegin isa ka.SUPPER!!!

Kati
postitatud 12.05.2013 15:24

Väga maitsvad tulid tõesti. Eriti tore on see, et taigna saab ruttu valmis ja küpsemisele kulub ka vähe aega :)