Soolased porgandipannkoogid

Köömnete või apteegitilli- e. fenkoliseemnetega maitsestatud pannkoogid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2,5 dl ehk 150 g nisujahu

(sellest 1 dl võib olla täisteranisujahu)

0,5 tl soola

6 dl piima

3 muna

2-3 sl sulatatud võid

250 g peenelt riivitud porgandit

1 tl köömneid või apteegitilliseemneid

Valmistamine

Sega jahu(d) ja sool. Lisa pool piimast ja klopi vispliga ühtlaseks. Kalla seejärel juurde ülejäänud piim.

Klopi juurde muna ja sulataud või. Sega juurde porgand ja köömned või apteegitilliseemned.

Kuumuta pann.

Kalla pannile umbes 0.75 dl tainast pannkoogi kohta, alanda kuumust ja prae pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Serveer nt praetud liha ning pohladega. Või siis hapukoore, pohlade ja röstitud kõrvitsaseemnetega.

Loe veel:

Retsept on mugandatud rootsikeelselt www.coop.se veebilehelt (Morotspannkakor)

LISA KOMMENTAAR