Kana letšo ja munanuudlitega

Hea viis purgiletšo kasutamiseks.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g kanafileed või kanakintsuliha

praadimiseks õli

2 HAKITUD sibulat

2-3 dl letšot (ungari paprikahoidist)

2 hakitud küüslauguküünt

400 g külmutatud aedviljasegu (nt porgand-mais-hernes)

maitse järgi Worcesteri kastet või sojakastet

250 g munanuudleid

soola

Valmistamine

Kuumuta pannil veidi toiduõli ja prae kanalihatükid kergelt läbi.

Kui kanaliha on läbi praetud, lisa juurde hakitud sibul ja küüslauk ning kuumuta läbi.

Lisa külmutatud köögiviljasegu ja letšo, keera kuumus madalamaks.  Hauta tasasel tulel kaane all, kuni köögiviljad on kuumad ja küpsed.

Maitsesta soola ja Worcestershire'i või sojakastmega.

Samal ajal pane munanuudlid kuuma vette, lisa maitseks natuke soola ja nuudlite kleepumise vältimiseks toiduõli (või valmista vastavalt pakendi juhistele).

Kui nuudlid on valmis, kurna ja sega kanaliha ja köögiviljadega.

Serveeri.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Nipiraamatust (veebruar 2014)

LISA KOMMENTAAR