Piparkoogi-kohupiimamagustoit

Kui aastalõpu pühadeajast on vaagnale seisma jäänud ports piparkooke, siis neid annab edukalt magustoitudes ära kasutada, soovitab magusaspetsialist, Reval Kondiitri tehnoloog Janno Semidor.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g piparkooke

400 g kohupiima

200 g Saare 20% või 30% hapukoort

100 g suhkrut

0,5 sidruni mahl

Valmistamine

Riivi piparkoogid käsitsi või purusta köögikombainis. Vahusta kohupiim, suhkur, hapukoor ja sidrunimahl.

Aseta pokaalidesse kihiti lusikatäis hapukoorekreemi ja sama palju piparkoogipuru. Enne serveerimist lase pisut külmas seista.

Retsept ilmus ajalehes Postimees, Arter 17.1.2009. Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

liilia
postitatud 01.12.2010 14:12

lihtne ja maitsev

liilia
posted on 14.12.2015 16:09

Pilt:

Kaare
postitatud 14.12.2015 16:07

Nõustun liiliaga - lihtne ja maitsev :)

Lea Gul
postitatud 03.03.2017 21:42

Tegin 2. advendiks!