Kartuli-tangupuder

Nagu mulgipuder, aga ilma peekonikõrneteta :)

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kooritud kartuleid

1 l vett

soola

1 dl odratangu

50 g rasva

1 sibul

Valmistamine

Keeda tükeldatud kartulid soolases vees poolpehmeks. Pane kartulite peale kuuma veega pestud tangud, ent ära putru sega. Keeda puder tasasel tulel kaetult pehmeks.

Kuumuta hakitud sibul rasvas ja lisa viimasena pudrule. Sega puder läbi ja klopi puulusikaga ühtlaseks.

Serveeri sulavõi ja külma piimaga.

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kardemon
postitatud 12.05.2010 14:04

Ikka ja alati hea puder! Tavaliselt olen teinud kruupidega.. aga tanguga on päris mõnus peenem keelel. Sõime putu ka piknikul järgmisel päeval leiva ja külma praetud soolalihaga :)

Pille
postitatud 08.01.2016 19:21

Kardemoni saadetud pilt:

Hexy
postitatud 01.04.2011 18:19

Päris hea

Kaare
postitatud 08.01.2016 17:37

Meie perele meeldib!