Sega liköör ja kohv omavahel.
Mikserda munakollased ja suhkur kohevaks vahuks, lisa kohvisegu.
Vahusta rõõsk koor.
Rösti mandlipuru kergelt kuival pannil.
Sega kõik ained omavahel läbi ja tõesta ühte suuremasse või mitmesse väiksemasse vormi. Silu pealt ühtlaseks, kata toidukilega ja hoia 6 tundi kuni üleöö sügavkülmas.
Enne serveerimist kasta vorm(id) korraks kuuma vette ja kummuta semifreddo(d) serveerimisalusele.
Serveeri kohe.
Retsept on mugandatud 100 rooga sarja Kohviraamatust (Virkus, Suitsu, Kang), pildi tegi ErleS.
Väga maitsev, teen kindlasti veel. Külmutatud/tarretatud toitude vormist kättesaamisega on minul alati suur probleem, seega voolas osa jäätist taldrikule, kui jäätis ise suvatses lõpuks vormist välja vajuda :) Aga hea oli ikkagi.
Kohvi-semifreddo
Semifreddo on poolkülm vaht. Kohvi-semifreddo maitseb hästi mandliküpsistega.