Sega omavahel kuivained, lisa õli ja munad ning sega ühtlaseks tainaks.
Haki pähklid ja sega need koos peenelt riivitud peediga tainasse.
Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 26 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi.
Küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.
Võta kook ahjust välja ja lase vormis 10 minutit jahtuda. Siis eemalda kook vormist ning lase metallrestil täielikult jahtuda (koogivorm aseta pahupidi koogi peale, siis jääb kook mahlane).
Toorjuustuglasuuri jaoks vahusta toasoe toorjuust suhkru ja safrani või sidrunimahlaga ja määri saadud glasuur jahtunud koogile.
Pereköögi retsept (dets 2008, Ingridi peedikook toorjuustuglasuuriga)
Peedikook toorjuustuglasuuriga
Jõuluste vürtsidega (kaneel, muskaat, safran) peedikook.