Kõrvitsaomletikesed marineeritud kõrvitsast

Väga huvitav retsept, kus annab ära kasutada marineeritud kõrvitsasalati ülejääke.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 muna

1 dl marineeritud kõrvitsat (salatit)

1 tl kõrvitsakonservivedelikku

0.5 tl soola

Valmistamine

Löö kanamunad kaussi katki.

Kurna kõrvitsasalat ja püreesta. Sega kõik ained omavahel.

Kuumuta õli pannkoogipannil. Prae pannil pannkooke mõlemalt poolt paar minutit, aeg-ajalt keerates.

Serveeri hommikusöögi või õhtueinena.

Loe veel:

Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma, Kurpitsamunakkaat, 3/2008), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 18.02.2020 12:33

Tegin tavalisel pannil. Õrnad on! Sobiksid võileiva või vrapi vahele.