Vasikaneerud konjakiga

Koores hautatud ja konjakiga maitsestatud vasikaneerud sobivad hästi sõmera riisi ja praetud sibulatega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 tk suuremat vasika neeru

leotamiseks piima

2 sl rasva

1 sl nisujahu

1 dl 10% rõõska koort

1 dl 35% rõõska koort

2 sl konjakit

soola

musta pipart

Valmistamine

Poolita vasikaneerud, eemalda sooned ja leota üle öö piimas. Siis lõika viiludeks, veereta jahus ja pruunista kiiresti kuumas rasvas.
Maitsesta soola ja pipraga, vala peale koor ja hauta.
Enne serveerimist lisa konjak.
Serveeri keedetud sõmera riisi ja praetud sibulatega.

Retsept on Salme Masso ja Olga Relve raamatust "Liharaamat" (1978)
LISA KOMMENTAAR