Sega ained omavahel ja lase tund aega jahedas seista. Veereta tainast kaks palli ja vormi need ümmargusteks ketasteks.
Puista tainaketastele suhkru-kaneeli segu ning lõika sektoriteks. Keera laiemast otsast alustades sarvesaia kujuliselt rulli.
Tõsta ahjuplaadile ja küpseta 200kraadises ahjus kuldseks.
Retsept ilmus ajakirjas Oma Maitse (oktoober 2007). Pildi tegi ZOOZI.
Täielik fiasko :(
Olen selle retsepti järgi üritanud teha saiakesi juba viis korda. Ei õnnestu. Tainas jääb nii kleepuv,et rullida ei saa. Olen proovinud erinevate kohupiimadega,külma või ja sooja võiga. Tainale jahu juurde pannes jäävad maitsetud, kui ei pane, siis vajuvad laiali ja rullida täiesti võimatu. Oeh, annan alla.
Pildil kõige kobedamad.
Kaneelisaiad
Koorijuht Lydia Rahula retsept.