300 g räimefileesid
soola ja valget pipart
peotäis värsket tilli
100 g viilutatud suitsujuustu
Paneerimiseks:1 muna
1 dl riivsaia
0.5 tl soola
Praadimiseks:Laota räimefileed lõikelauale, nahk allpool. Maitsesta soola-pipraga ning puista peale hakitud till.
Kata pooled räimefileedest suitsujuustuviiludega, tõsta peale ülejäänud räimefileed.
Klopi muna supitaldrikul kergelt lahti, sega teises taldrikus riivsai ja sool.
Kasta 'räimepihvid' mõlemalt poolt esmalt munasse, seejärel riivsaiasegusse. Prae kuumal pannil võis mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Serveeri kohevaks klopitud ja peterselliga maitsestatud kartulipudruga.
Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma (10/2007, Aromikkaat silakkapihvit). Juuresoleva foto saatis kasutaja SUSSI.
Maitses,aga suitsujuustu maitse läks kuidagi pooleldi kaduma.Võibolla peaks juustu rohkem panema,et maitse tuleks rohkem esile või siis mingit tugevama maitsega suitsujuustu kasutada.Ise kasutasin kodumaist suitsujuustu.Proovin teinekord veel.
NULLRäimepihvid maitsesid hästi, kuigi see juust seal keskel oleks ka minu arvates võinud natuke rohkem maitset anda. Soojalt head kartulipudruga ning külmalt rukkileivaga.
Aromaatsed räimefileed suitsujuustuga
Suitsujuustuga täidetud ja munas-riivsaias paneeritud praetud räimefileed sobivad hästi kartulipudru kõrvale.