Valmista esmalt neerud ette: selleks eralda neeruosad ning eemalda kõva valge rasv. Loputa neeruosad külmas vees, siis pane külma vette likku. Lase paar tundi liguneda, vett tihti vahetades. Kui soovid mahedama maitsega neerusid, siis leota neid lõpus külmas piimas.
Pruunista neerud kiiresti pannil võis, tõsta kõrvale.
Haki peekon, koori väikesed sibulad ja lõika šampinjonid sektoriteks. Prae peekon pannil, siis lisa sibulad. Prae veidi, siis lisa punane vein ja lihapuljong.
Keeda tasasel tulel, kuni sibulad on pehmed ja kaste veidi paksenenud. Lisa neerud ja šampinjonid, maitsesta pipraga. Vajadusel lisa soola (pea meeles, et peekon ja lihapuljong on soolased).
Sega pehmest võist ja jahust pasta (e. beurre manié). Lisa saadud pasta tükkhaaval kergelt podisevale hautisele.
Serveeri keedetud kartulitega, peale puista hakitud peterselli.
Retsept on soome ajakirjast Gourmet (1/2008, Munuaispata burgundilaisittain)
Neeruhautis Burgundia moodi
Burgundia-pärases neeruhautises on lisaks vasika- või veiseneerudele ka šalottsibulaid, šampinjone ja punast veini.