Valmista esmalt neerud ette: selleks eralda neeruosad ning eemalda kõva valge rasv. Loputa neeruosad külmas vees, siis pane külma vette likku. Lase paar tundi liguneda, vett tihti vahetades.
Kui soovid mahedama maitsega neerusid, siis leota neid lõpus külmas piimas.
Koori ja lõika sibulad viiludeks. Lõika šampinjonid kaheks või neljaks. Lõika õun sektoriteks.
Pruunista ettevalmistatud neerud kiiresti kuumal pannil võis ümberringi. Lisa konjak ja flambeeri e. leegita.
Prae teisel pannil sibulad, šampinjonid ja õunad. Lisa muud ained ning maitsesta soola-pipraga.
Lisa rõõsk koor, sinep ja soovi korral veidi vasikafondi või tükike puljongikuubikut. Kuumuta keemiseni.
Vasika- või veiseneerud sinepikastmes
Puhastatud vasika- või veiseneerud on siin kreemjas sinepikastmes, lisandiks šampinjonid ja õun.