Teravamaitselises marinaadis laagerdunud räimed on tõeliselt mõnus suutäis.
700-800 g räimefileed
4 dl vett
4 tl soola
4 sl 10% äädikat
3 dl hapukoort
1 sl 30% äädikat
4 sl sinepit
4 sl suhkrut
1 tl soola
0.25 tl musta pipart
2 hakitud küüslauguküünt
1 dl hakitud värsket tilli
Sega leotusvedeliku komponendid omavahel ja pane sellesse kaheks tunniks räimefileed. Nõruta.
Sega sinepikastme komponendid omavahel, pane sellesse räimed ja hoia enne serveerimist vähemalt ööpäev külmas. Retsept ilmus ajakirjas Kodukiri (detsember 2006). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Väga mõnus amps!Maitsev nii leivaga kui ka keedukartuliga.
Zoozi tehtud pilt:
Kas on mõeldud kanget sinepit?
Kasutasin Felixi inglise sinepit. Päris hea teravusega sai.
Täitsa head said. Mul hapukoort ei olnud ja tegin Smetana ja Kreeka jogurti seguga. Olid võibolla veidi lahjemad aga tervislikumad ;)
Sinepiräimed
Teravamaitselises marinaadis laagerdunud räimed on tõeliselt mõnus suutäis.