Sinepiräimed

Teravamaitselises marinaadis laagerdunud räimed on tõeliselt mõnus suutäis.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

700-800 g räimefileed

Leotusvedelik:

4 dl vett

4 tl soola

4 sl 10% äädikat

Sinepikaste:

3 dl hapukoort

1 sl 30% äädikat

4 sl sinepit

4 sl suhkrut

1 tl soola

0.25 tl musta pipart

2 hakitud küüslauguküünt

1 dl hakitud värsket tilli

Valmistamine

Sega leotusvedeliku komponendid omavahel ja pane sellesse kaheks tunniks räimefileed. Nõruta.

Sega sinepikastme komponendid omavahel, pane sellesse räimed ja hoia enne serveerimist vähemalt ööpäev külmas.

Retsept ilmus ajakirjas Kodukiri (detsember 2006). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 07.01.2010 23:23

Väga mõnus amps!Maitsev nii leivaga kui ka keedukartuliga.

Pille
postitatud 09.04.2017 11:49

Zoozi tehtud pilt:

Mannu
postitatud 05.11.2012 14:37

Kas on mõeldud kanget sinepit?

DrD
postitatud 11.05.2015 21:23

Kasutasin Felixi inglise sinepit. Päris hea teravusega sai.

Ilse
postitatud 09.04.2017 11:57

Täitsa head said. Mul hapukoort ei olnud ja tegin Smetana ja Kreeka jogurti seguga. Olid võibolla veidi lahjemad aga tervislikumad ;)