Praetud kartulid seentega

Lihtne aedviljaroog, kus saab ära kasutada keedetud kartuleid.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg keedetud kartuleid

3 sl võid

2 sibulat

400 g värskeid seeni - nt

kukeseeni või porgandriisikaid või timpnarmikuid või kuuseriisikaid

VÕI 200 g (leotatud) soolaseeni värskete seente asemel

soola ja musta pipart

Valmistamine

Tükelda keedetud kartulid viiludeks või kangideks ning prae võis kuldseks. Tükeldatud seened ja sibul prae eraldi ja maitsesta. Sega praetud kartulitega.

Anna lauale värskete aedviljasalatitega.

Retsept on Salme Masso raamatust "Kokaraamat" (Kirjastus Valgus, 1984). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa, kes kasutas hoidistatud seeni omas mahlas.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 12.08.2016 22:03

Hästi mõnus kiirelt valmiv roog. Kasutasin omas mahlas tehtud seeni.