Pissaladière e. prantsuse sibula-oliivipirukas Romani moodi
Pissaladière on prantsuse pärmitainapirukas, millele annavad maitset sibul, oliivid ja anšoovised. Siin aga meie ühe tippkoka Roman Zaštšerinski mugandus.
Koori sibulad, lõika pooleks ja seejärel poolrõngasteks. Prae oliiviõlis tasasel tulel, kuni sibulad on kergelt pruunistunud. Maitsesta soola, pipra ja tüümianiga.
Rulli lehttainas õhukeseks ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta peale praetud sibulad, seejärel kaunista anšoovisefileede ja oliividega.
Küpseta 180-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni pirukas on valmis.
Pissaladière e. prantsuse sibula-oliivipirukas Romani moodi
Pissaladière on prantsuse pärmitainapirukas, millele annavad maitset sibul, oliivid ja anšoovised. Siin aga meie ühe tippkoka Roman Zaštšerinski mugandus.