Prae sibul väheses õlis pehmeks, siis tõsta taldrikule.
Lõika pommud 1 cm viiludeks. Lisa pannile veel veidi õli ning prae pommuviilud jaokaupa mõlemalt poolt pruuniks. NB! Pommu imab endasse hulgaliselt õli, nii et ära väga palju õli korraga pannile pane. Keera pommuviile aeg-ajalt ringi ja küpseta kuivavõitu pannil 6-7 minutit, kuni viilud pruunistuvad ja pehmenevad. Praetud pommuviilud tõsta taldrikule.
Lisa pannile veel õli, lisa vürtsid ning kuumuta neid 30 sekundit.
Lisa praetud sibul ja tomatid. Kuumuta keskmisel tulel 5 minutit, kuni tomatid pehmenevad. Siis lisa praetud pommuviilud ja kuumuta veel 5-10 minutit. Maitsesta soolaga, puista peale koriandrilehed.''
Vürtsikas pommuhautis tomati ja koriandriga
Kiirestivalmiv pommu- ehk baklažaaniroog, millele annavad põneva maitse vürts- ja mustköömned. See vegetaarroog sobib hästi india lauale.