Kui kabatšokk/suvikõrvits on suurem, siis lõika see esmalt pikuti pooleks ja uurista välja seemnetega osa. Riivi kabatšokk/suvikõrvits jämeda riiviga, pane sõelale ja puista peale u 0,5 tl peenikest soola. Lase veerand tundi tõmmata, siis pigista kuivemaks.
Pane riivitud suvikõrvits kaussi, lisa hakitud sibul. Lisa jahu ja lahtiklopitud munad ning sega ühtlaseks tainaks. Maitsesta soolaga.
Prae õlis mõlemalt poolt tasasel tulel väikesed kuldsed pannkoogid.
Tegin suvikõrvitsaga.Head.
Ma soovitan käsitsi isegi kõrvitsast peened ribad lõigata,kombain liiga ära lõhub ja vedelikku palju välja tuleb ning koogid nii liiga õhuksed tulevad.
Mõnusad mahedad kotletid. Nõrutasin pärast riivimist suvikõrvitsat natuke, nii läheb tainasse vähem vedelikku ja kotletid saavad krõbedamad. Hea lihtne argiõhtu roog.
Kabatšokipannkoogid
Suvikõrvitsast või kabatšokist pannkoogid on kõige maitsvamad kohe peale praadimist. Serveeri hapukoore või mõne külma kastmega.