125 g sulatatud võid
2 suurt muna
1.5 dl suhkrut
2.5 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
0.5 dl piima
100 g martsipani
200 g punaseid sõstraid või musti sõstraid
Panin keeksile c. 100 gr martsipani sisse. Tuli mõnus. Nüüd külmast peast piimaga on kohe eriti hää.
Üllatus-üllatus, punastest sõstardest saab muudki head kui mahla. Keeks on mõnusalt pehme ja hapukas. (lisasin martsipani)
Tuli maitsev ja mahlane, eriti hea idee oli sinna martsipani lisamine, mida soovitati ;)
super maitsev, üks lemmikutest kindlasti!
Olen seda kooki teinud kahel erineval moel, täpselt retsepti järgi punaste sõstardega oli maitsev aga veidi rasvane, nii et vähendasin teisel korral või kogust 110 g-ni. Aga olen teinud seda kooki ka jõhvikatega (võid ikka 110 g ja mitte keeksivormis vaid koogivormis) ja pean tunnistama, et tulemus oli isegi parem. Soovitan väga jõhvikatega proovida.
Väga maitsev ja pehme! Sain külmutatud-sulatatud punased sõstrad ära kasutada (panin vist rohkem kui 200 g retseptis) ning kiirelt ja lihtsalt valmis.
Imehea! Martsipan sobib just eriti hästi siia koogi sisse.
Sõstrakeeks martsipaniga
Mõnusalt hapuka lisandiga keeks. Mina valmistasin keeksi punastest sõstardest, aga kasutada võib ka musti sõstraid. Kui värskeid sõstraid käepärast pole, kasuta külmutet marju.