Maasikakeedisele annavad lisatekstuuri mandlilaastud ning lisamaitset brändi.
1 kg küpseid maasikaid
1 dl vett
500 g moosisuhkrut
100 g mandlilaaste
3 sl konjakit
Pane potti vesi ja maasikad ning kuumuta tasasel tulel keemiseni. Lisa moosisuhkur ning keeda aeg-ajalt segades 10 minutit.
Lisa mandlilaastud ning keeda veel 5 minutit.
Tõsta pott tulelt, sega juurde konjak.
Lase moosil veidi jahtuda, siis pane steriliseeritud purkidesse ja kaaneta õhukindlalt.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Mõnus moos. Ma panen brändit sutsu rohkem, aga see maitse asi rohkem.
Panin ka konjakit sortsu rohkem.On ikka hää moos küll:)
Zoozi saadetud foto:
Maitsta ei saanud, sest kõik purgid läksid käärima keldris.
Täitsa mõnus.
Maasika-mandlimoos
Maasikakeedisele annavad lisatekstuuri mandlilaastud ning lisamaitset brändi.