Selle supi jaoks sain inspiratsiooni klassikuks muutunud 1984. a. ilmunud “Kokaraamatust”, aga keedetud kartulite riivimisest ja kartulikeeduleeme jahuga paksendamise asemel riivin kartulid juba toorest peast ära.
Kuumuta potis vesi ja vürtsid keemiseni. Samal ajal koori kartulid ja riivi jämedalt või peenelt. Pane keeva vette, maitsesta soolaga ja keeda, kuni kartulid on täiesti pehmed.
Haki kukeseened ja sibul, pane koos võiga pannile, maitsesta soolaga ja prae korralikult läbi.
Lisa praetud kukeseene-sibulasegu supipotti. Sega juurde hakitud till. Maitsesta supp parajaks, kuumuta läbi ja serveeri.
Nipid ja soovitused:
Kui soovid tummisemat suppi, siis lisa rõõska koort, toorjuustu või sulatatud juustu!
Retseptiidee 1984. a. ilmunud raamatust "Kokaraamat". Seal raamatus keedeti kartulid pehmeks, siis hõõruti läbi sõela. Keeduleem paksendati 2 sl jahuga ja siis segati praetud seene-sibulaseguga.
Kartuli-kukeseenesupp
Selle supi jaoks sain inspiratsiooni klassikuks muutunud 1984. a. ilmunud “Kokaraamatust”, aga keedetud kartulite riivimisest ja kartulikeeduleeme jahuga paksendamise asemel riivin kartulid juba toorest peast ära.