Lõika rabarbrivarred väikesteks kuubikuteks*, sega suhkru ja suhkrustatud ingveritükkidega**. Jaota 12 hoolega võitatud muffinivormi põhja või silikoonist muffinivormidesse.
Taina jaoks klopi muna suhkruga lahti, sega juurde piim ning küpsetuspulbriga segatud jahu. Jaota tainas muffinivormidesse rabarbrisegu peale.
Küpseta 200kraadise ahju keskosas 20-25 minutit, kuni koogikesed on kerkinud ning pealt kuldsed.
Lase vormis umbes 10 minutit jahtuda, siis kummuta ettevaatlikult vormist välja.
Nipid ja soovitused:
Kui kasutad noori rabarbrivarsi, siis pole neid eelnevalt koorida vaja.
Mina kasutan väikeseid suhkrustatud ingveritükke, mida pole tükeldada vaja. Suuremad tükid lõika kõigepealt väiksemaks.
Väikesed rabarbri-ingverikoogikesed
Need väikesed koogid küpsetatakse muffinivormides ning lüüakse peale küpsetamist vormist välja. Seega on tegemist nn pahupidi koogikestega.