5 keedetud muna
10 keedetud kartulit
2 dl hapukoort
1 dl majoneesi
hakitud värsket murulauku
soola ja musta pipart
Koori keedetud kartulid ja munad, haki mõlemad kuubikuteks.
Sega kausis hapukoor, majonees ja murulauk omavahel, maitsesta soola-pipraga. Lisa kuubikuteks lõigatud muna ja kartul ning sega uuesti läbi.
Kaunista murulauguga ja serveeri.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Merilin Rosenberg.
Tegime kokaklubis, lisasime retseptis olnud toiduainetele kogemata porgandit ja täiesti tahtlikult sibulat, murulauku meil ei olnud panna. Hea lihtne salat.
Mina lisasin sibulat, natuke igavamaitsega salat minu jaoks.
mina murulauku ei pannud aga panin tilli ning serveerisin lambaliha juurde,väga mõnus sai
Vaga hea retsept oli kodutooks koolis vaja. tundub lihtne valmistada
Lisaksin ise krevette ja avokaadot sest need on head asjad
väga väga maitsev kui aus olla
Mina panen kurki ka sisse ja üks lemmiksalatitest on :-).
Lisasin marineeritud kurki ja konservherned. Millegipärast on meeles nõukaaegne munasalat, mis kulinaarias müügil oli. Kaupluses ju Globuse herneid müügil ei olnud, oli defitsiit.. ja mulle väga maitsesid(vad) herned. Maitse sai sama.. väga hea salat nii lisaks kui iseseisvalt söömiseks.
see ei ole bask
Mõnus!
Kartuli-munasalat
Lihtne kartuli-munasalat sobib nii liha- kui ka kalaroogade lisandiks, samuti omaette roaks.