Kalamarjasaiad

Suupistesaiakesed sobivad hästi vahuveini kõrvale, ent kalamarjasaiad on maitsvad ka külma õllega. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

4-8 viilu röstsaia

150 g paksu hapukoort (nt Saare Smetana)

150 g kergelt soolatud forelli- või lõhemarja

1 väike (punane) sibul

tilli

Valmistamine

Variant 1: Haki punane sibul hästi peeneks ning sega hapukoorega. Rösti saiaviilud kergelt krõbedaks, soovi korral lõika ketasteks. Tõsta igale saiale lusikatäis hapukoort, siis kalamarja. Kaunista tillioksaga.

Variant 2: Haki punane sibul hästi peeneks, sega hapukoore ja kalamarjaga. Rösti saiaviilud kergelt krõbedaks, soovi korral lõika ketasteks. Tõsta igale saiale lusikatäis hapukoore-kalamarjasegu. Kaunista tillioksaga.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 07.01.2017 20:43

Ilus ja maitsev!