Määri 22 cm läbimõõduga koogivormi servad kergelt margariiniga. Määri ülejäänud margariin vormi põhja, puista peale fariinsuhkur ning kata rabarbritükkidega.
Vahusta või suhkruga, lisa ükshaaval vahustades toasoojad munad.
Sega jahu, küpsetuspulber, vanillsuhkur ja kardemon omavahel, sega munavahu hulka (sega nii vähe, kui võimalik). Kalla tainas rabarbritükkidele.
Küpseta 175kraadise ahju allosas 30-35 minutit (kontrolli koogi küpsust puutikuga).
Kummuta veidi jahtunud kook koogialusele.
Retsept on mugandatud Pirkka-lehest (20/2008, raparperikeikaustorttu).
Ülimalt hea kook! Tavaliselt kahekordistan kogused ja teen väiksema ahjuplaaditäie (no ikka veidi kõrgemate servadega plaat peab olema).
Mulle maitseb pigem soojalt, siis on rohkem kardemoni aroomi tunda!
Pahupidi rabarbrikook kardemoniga
Väga mõnus - pehme, aromaatne, maitsev. Pahupidi rabarbrikook on maitsev veidi jahtunult koos vahukoore, vaniljekastme või -jäätisega.