Seafileepats

Patsikujuliselt kokku põimitud sea sisefilee on mõnus vaheldus tavapärasele seapraele. Sisefilee kaalub enamasti 450-500 grammi, millest jätkub parasjagu neljale sööjale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

450-500 g sea sisefileed

2-3 tl liha üldmaitseainet või muud kuivmarinaadi või maitseainesegu

praadimiseks õli

Valmistamine

Eemalda sisefileelt kelmed, siis lõika filee pikuti kolmeks (patsi ühe 'otsa' võid kinni jätta).
Hõõru liharibad kuivmarinaadiga* või maitseainetega kokku. Punu patsi ning kinnita otsad puutikuga.
Kuumuta pannil veidi õli ning pruunista sealihapats mõlemalt poolt.
Tõsta seejärel 150kraadisesse ahju 10-15 minutiks järelküpsema.

Serveeri koos rohelise salatiga.

* Mina kasutasin NOBU African Spice Rub maitseainesegu. Kuivmarinaadide retseptiideid saad siit.

LISA KOMMENTAAR