Küüslaugu-juustusalat

Eelkõige kasutan mina seda võileivakatteks, ent sama segu sobib hästi ka singirullide täiteks. Kõige maitsvam jääb see salat varasuvise värske küüslauguga.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Leib/sai
Lisategevused

Koostisosad

peenelt riivitud juustu

purustatud küüslauku

majoneesi

soovi korral paprikapulbrit

Valmistamine

Sega riivitud juust ja hakitud või riivitud küüslauk majoneesiga.

Soovi korral maitsesta paprikapulbri, soola ja pipraga. 

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

marusja
postitatud 09.06.2013 10:00

Mina hakin keedumuna ka sisse, saab nagu tihedama konsistentsiga ja mahedama maitsega. See on alati menukas suupiste. Väga mõnus on kasutada aluseks Ruissipsi - rukki-näkileibadest kausikesi - neid on erineva maitsega ja mõnusad korraga suhu pista.

Diana
postitatud 01.12.2020 23:22

Paprikapulbri asemel panen mina tilga konjakit.

Ragnar
postitatud 12.12.2020 23:49

Ma panen ka vahel tilga konjakit.

Juss
postitatud 14.04.2022 18:08

Alkohoolikud...

Marii T.
postitatud 17.02.2024 10:30

Peletame haigused eemale ????

Pille
postitatud 01.04.2024 09:25

Meie pere pesamuna lemmiksalat, sööb otse kausist või siis saia-leiva peal :)