Prosciutto asemel võib kasutada ka teist itaallaste sinki - bresaolat. Suupisted võib kuni paar tundi enne peo algust valmis teha.
125 g ricotta juustu
2 sl punast või rohelist pestot
12 viilu Parma sinki (Prosciutto di Parma) või vinnutatud Bresaola veisesinki
50 g rukolat e. põld-võõrkapsast
soola ja musta pipart
Sega ricotta pestokastmega ning maitsesta soola-pipraga.
Lõika singiviilud ristipidi pooleks, jaota ricotta-segu singiviilule.
Aseta peale paar lehte põld-võõrkapsast ning keera sink rulli, nii et põld-võõrskapsalehed mõlemast otsast välja turritavad.
Laota vaagnale, peale raputa natuke musta pipart.
Retsept on pärit Briti ajakirjast Good Food (December 2001, Prosciutto and rocket rolls)
Prosciutto rullid ricotta-täidisega
Prosciutto asemel võib kasutada ka teist itaallaste sinki - bresaolat. Suupisted võib kuni paar tundi enne peo algust valmis teha.