Prosciutto rullid ricotta-täidisega

Prosciutto asemel võib kasutada ka teist itaallaste sinki - bresaolat. Suupisted võib kuni paar tundi enne peo algust valmis teha.

Kogus
10 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

125 g ricotta juustu

2 sl punast või rohelist pestot

12 viilu Parma sinki (Prosciutto di Parma) või vinnutatud Bresaola veisesinki

50 g rukolat e. põld-võõrkapsast

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega ricotta pestokastmega ning maitsesta soola-pipraga.

Lõika singiviilud ristipidi pooleks, jaota ricotta-segu singiviilule.

Aseta peale paar lehte põld-võõrkapsast ning keera sink rulli, nii et põld-võõrskapsalehed mõlemast otsast välja turritavad.

Laota vaagnale, peale raputa natuke musta pipart.

Loe veel:

Retsept on pärit Briti ajakirjast Good Food (December 2001, Prosciutto and rocket rolls)

LISA KOMMENTAAR