Neile hapukapsastele on lisatud värvi ja maitse jaoks veidi tomatipüreed ning sibulat-paprikat.
1 kg hapukapsast
140 g kontsentreeritud tomatipastat
4 sl suhkrut
2 tl soola
2 sibulat
1 punane paprika
3 dl vett
Pane kõik komponendid potti, sega läbi. Kata haudepott kaanega ja hauta tasasel tulel pliidi peal või 180-kraadises ahjus umbes tund aega.
Eemalda potilt kaas, sega kapsas läbi ning hauta veel pool tundi.
Retsept on mugandatud Andra Kalda raamatust "Hapukapsas pirukasse ja potti" (100 rooga mini, 2015)
maitsev!
Olen proovinud mitmeid retsepte ja see tomatipasta ja paprikaga mulle kohe üldse ei maitsenud.
Hapukapsas tomati, sibula ja paprikaga
Neile hapukapsastele on lisatud värvi ja maitse jaoks veidi tomatipüreed ning sibulat-paprikat.