Hapukapsas tomati, sibula ja paprikaga

Neile hapukapsastele on lisatud värvi ja maitse jaoks veidi tomatipüreed ning sibulat-paprikat.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 kg hapukapsast

140 g kontsentreeritud tomatipastat

4 sl suhkrut

2 tl soola

2 sibulat

1 punane paprika

3 dl vett

Valmistamine

Pane kõik komponendid potti, sega läbi. Kata haudepott kaanega ja hauta tasasel tulel pliidi peal või 180-kraadises ahjus umbes tund aega. 

Eemalda potilt kaas, sega kapsas läbi ning hauta veel pool tundi. 

Retsept on mugandatud Andra Kalda raamatust "Hapukapsas pirukasse ja potti" (100 rooga mini, 2015)

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 17.10.2010 08:59

maitsev!