Bubert (jahust)

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 l piima

6 tk muna

1.5 dl suhkrut

6 sl nisujahu

2 tl vanillisuhkrut

soola

vaarika- või mustikakisselli

Valmistamine

Eralda munakollased ja -valged. Vahusta munakollased tavalise ja vanillsuhkruga tugevaks vahuks, sega juurde jahu.

Vahusta munavalged tugevaks vahuks, maitsesta soolaga.

Kuumuta piim keemiseni. Lisa munakollastele veidi piima, sega ja vala segu kuuma piima hulka. Kuumuta segades, kuni segu pakseneb.

Lisa vahustatud munavalged. Kuumuta kergelt läbi ja tõsta jahtuma.

Serveeri külmalt kisselliga, soovi korral kaunista värske puuviljaga.

LISA KOMMENTAAR

Egon Peekon
postitatud 13.03.2005 22:33

Eriti soovitan kodanikel munavalgete vahustamiseks kasutada "Papa´s Handi"(müügil teleturus) - hõlbus ja ei lähe poolt päevagi.