Juustu-puuviljasalat vaniljekastmega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g küpsetatud nn leibjuustu

150 g õuna

150 g pirni

30 g sidrunit

100 g tumedaid viinamarju

220 g konservitud ananassi

30 g mandlilaaste

Valmistamine

Lõika juust kuubikuteks.
Rösti mandlilaastud kuival pannil või ahjus kuldseks.
Koori pirn ja õun, piserda sidrunimahlaga.
Poolita viinamarjad, eemalda seemned.
Nõruta ananass, lõika kuubikuteks.
Sega puuviljad juustuga läbi, puista peale mandlilaaste.
Serveeri taldrikult, kõrvale paku vaniljekastet eraldi nõus.
Kaunista melissilehega.

Retsept on pärit Tallinna Teeninduskooli kokakursustelt (sügis 2007)

LISA KOMMENTAAR