Kõrvitsapliinid

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

500 g riivitud kõrvitsat või suvikõrvitsat

150 g nisujahu

1.5 dl piima

10 g värsket pärmi

1 tk muna (eralda valge ja kollane)

suhkrut

praadimiseks õli

Serveerimiseks:

suhkrut ja kaneeli

Valmistamine

Hõõru murendatud pärm suhkruga, siis lisa soe piim.
Lisa riivitud kõrvits, sool, munakollane ja jahu. Lase tainal soojas kohas kerkida.
Vahusta munavalge tugevaks vahuks, lisa ettevaatlikult kerkinud tainale.
Küpseta pannkoogipannil ümmargused koogid (klõpsa fotol!).
Serveeri kuumalt suhkru ja kaneeliga.

Retsept on mugandatud Tallinna Teeninduskooli kokakursustel (sügis 2007) jagatud retseptist.
LISA KOMMENTAAR