Peekoni-oliivisuupisted

Nende suupistetega on küll veidike nikerdamist, aga maitse olevat seda väärt.

Kogus
20 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
15 minutit nikerdamist + 15 minutit ahjus
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

150 g õhukeselt viilutatud suitsupeekonit

20 musta (kivita) oliivi

Valmistamine

Eemalda peekoniviiludelt vajadusel kamar ja lõika viilud pikuti pooleks ja seejärel nii pikkadeks ribadeks, et saaksid need korralikult ümber oliivi keerata. Keera oliivid peekonisse ning kinnita kokteiltikuga.

Küpseta 200kraadises ahjus 15 minutit, kuni peekon on mõnusalt krõbe.

Pildi tegi Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Uduvihm
postitatud 06.12.2011 12:51

Kuna külmkapis oli peekon oma säilivuskuupäevaga juba karjuv, siis olin täitsa õnnelik, et leidsin selle retsepti. Mis seal salata mees oli veel õnnelikum - hea, et tegin enne pildi ära kui teda degusteerima kutsusin. Ma arvan, et tal kulus hävitustöödeks umbes 5 minutit.

Pille
postitatud 19.11.2015 18:39

Uduvihm on sellise pildi saatnud:

Martiina
postitatud 19.11.2015 18:13

Üpris mõnusad. Kasutasin punakat tooni Kalamata oliive. Serveerimise ajaks sain tikud ära võtta, aga seda ei pea loomulikult tegema.

Triinu
postitatud 02.01.2016 20:03

Oliivide asemel olen kuivatatud aprikoose pannud. Annab veidi mahedama maitse.