Kanavardad laimi-hoisinkastmes

Eksootilises marinaadis maitsestatud ja seejärel grillitud kanavardad sobivad hästi suvisele grilliõhtule.

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 kg kanafileed

2 dl hoisin kastet (hiina vürtsikastet)

2 laimi

1.5 tl soola

soovi korral tšillikauna

Valmistamine

Riivi laimikoor, pressi mahl ja sega need omavahel. Lisa hoisin-kaste ning maitsesta soolaga (soovi korral lisa ka hakitud tšillipipart). Pane pool marinaadi kõrvale (see on dipikastmeks).

Lõika kanafileed pikkadeks ribadeks, marineeri laimi-hoisinmarinaadis vähemalt paar tundi või üle öö.

Lüki kanafileeribad puuvarraste otsa ja küpseta 220kraadises ahjus 10-15 minutit või grilli BBQ-ahju või süte kohal kuldseks.

Serveeri dipikastmega.

Nipid ja soovitused:

  • Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta vastava märgistusega hoisin-kastet.

Loe veel:

Retsept on rootsi ajakirjast ICA-kuriren (Kycklingspett med lime- och hoisinsås), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 08.08.2017 17:35

Maitses hästi!