Kuldsed safranipannkoogid

Safran annab nendele väikestele pannkookidele imekauni kuldse jume.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 dl ehk 240 g nisujahu

2 tl küpsetuspulbrit

0.75 tl soola

4 sl suhkrut

2 sl keeva vett

näpuotsaga safraniniidikesi

3 dl piima

3 muna

50 g sulatatud võid (jahuta)

Praadimiseks:

võid

Valmistamine

Sega tainakausis kuivained omavahel.

Kalla mõõtekannu põhja tilk keeva vett, lahusta selles safran. Lisa piim ja vala saadud vedelik kuivainete hulka.

Lisa tainakaussi munad ning jahtunud sulavõi ning sega ühtlaseks (ära liialt klopi!) Kui pannkoogitainas on liiga paks, siis lisa veel veidi piima.

Kuumuta paksupõhjalisel pannil keskmisel kuumusel või ning küpseta väikesed kuldpruunid pannkoogid.

Serveeri moosiga.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 23.03.2014 12:03

Tegin ilma safranita, aga head koogid said sellegipoolest.