Vutimunad kalamarjaga

Kena väike suupiste, mis sobib ka pidulikumale lauale. Kõige mõnusam jääb siiamarjaga!

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

vutimune

siiamarja või muud kalamarja

hakitud tilli või murulauku

Valmistamine

Keeda vutimune 2 minutit (veidi rohkem, kui soovid kõva munakollast). Jahuta kiiresti külma vee all, siis rulli koor lõikelaual katki ning koori munad ettevaatlikult.

Haki till peenelt, aseta serveerimisalusele. 

Lõika väikese lusika või noa abil vutimuna teravama tipuga otsast väike tükk ära. Aseta igale munale lusikatäis siia- või muud kalamarja.

Serveeri maitserohelisel.

LISA KOMMENTAAR

Heli
postitatud 14.06.2011 15:44

Siia mari on kollane ja hästi peene teraline paraku.

Pille @ Nami-Nami
postitatud 15.06.2011 10:26

Heli, Sul on täitsa õigus. Ma olen seda enamasti siiamarjaga teinud, aga Eesti poodides ei ole ma seda praktiliselt üldse näinud viimase aasta jooksul. Pildistamise päeval oli hoopis forellimari kasutusel :)