8 viilu heledat köömnetega rukkileiba
2 sl pehmet võid
8 viilu Šveitsi juustu
350 g õhukeselt viilutatud keedetud soolatud veisesinki (corned beef või pastrami)
200 g hapukapsast
4 sl Russian dressing salatikastet (majoneeskaste)
Määri neli leivaviilu ühelt poolt võiga. Aseta leivaviilud tööpinnale asetatud küpsetuspaberile, võine pool allpool. Aseta igale leivaviilule juustuviil, siis jaota pool keedetud soolasingist.
Pane hapukapsas köögipaberi sisse ja pigista võimalikult palju vedelikku välja. Tõsta igale leivaviilule neljandik hapukapsast. Aseta igale võileivale lusikatäis majoneeskastet.
Siis ülejäänud singiviil ja taas juustuviil. Aseta peale leivaviil, määri see pealt võiga.
Kuumuta võileivagrill või praepann. Küpseta/prae võileivad mõlemalt poolt mõõdukal kuumusel kuldpruuniks.
Enne serveerimist lõika võileivad diagonaalselt pooleks.
Pildi tegi Triinpvr.
Reubeni võileib
Populaarne kuum grillvõileib Põhja-Ameerikast, kus heleda köömnetega rukkileiva vahele on pandud juustu, keedetud soola sinki (corned beef) ja hapukapsast.